Medik8


Medik8 är ett märke som ligger mig själv varmt om hjärtat. Både dess filosofi och produkterna i helhet.

Anti-age hudvård behöver inte vara komplicerat – i själva verket bör det vara enkelt. Med Medik8´s filosofi CSA kommer du att förbättra hudton och struktur för ett friskt och ungdomligare utseende. Medik8 främsta uppdrag är att hjälpa dig att uppnå vacker hudhälsa genom hela livet.

Medik8

Hemligheten bakom varumärkets effektiva antiageing hudvård är deras filosofi – CSA. C för C-vitamin, S för solskydd och A för A-vitamin. Använd C-vitamin tillsammans med solskydd under dagen och A-vitamin på natten för långvarigt resultat.

Grön kemi – Medik8 strävar efter att minimera påverkan på miljön överallt där de kan göra det. De tar hänsyn till detta i samtliga utvecklingssteg för sina produkter, från den första forskningen till den slutliga tillverkningen. Detta kallar de för grön kemi (vetskapen bakom att tillverka ingredienser och produkter med en energieffektiv process) eftersom det är bättre för miljön och även kan ge mer stabila formler som är kompatibla med huden.

Medik8´s produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmaloger i deras forskningsanläggning i Storbritanien. Det är ett globalt prisbelönt varumärke med hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter.

Medik8 tror på: problemlösande produkter, bevisande resultat, ingredienser med professionell styrka, högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning, en grundläggande filosofi (CSA), ingredienser som ger minimal irritation, laboratoriekvalitet – gjord för hand i små tillverkningsserier, grön kemi och miljövänliga förpackningar.