Kemisk peeling


Konsultation inför kemisk peeling, 20 min (kostnadsfritt)

Innan du bokar din första kemiska peeling SKA en konsultation utföras för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Kom gärna 10 min tidigare då du ska fylla i papper inför konsultationen.

Boka tid


Clarity Peel, 60 min 995 kr

Kraftfull blandning av syror som sjunker djupt ner i porerna för att effektivt avlägsna orenheter och göra huden renare och klarare. Blemmor och orenheter blir under kontroll och risken för framtida utbrott minskas.För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar var 10:e dag. Observera att en konsultation SKA bokas innan din första kemiska peel behandling.

Boka tid


Even Peel, 60 min 995 kr

Uppljusande peel som riktar sig till hud med solskador, hyperpigmentering och glåmig ojämn hudton.För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar var 10:e dag. Observera att en konsultation SKA bokas innan din första kemiska peel behandling.

Boka tid


Rewind Peel, 60 min 995 kr

Hjälper till att främja kollagenproduktionen för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Ojämnheter förbättras och huden blir synligt jämn och föryngrad. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar var 10:e dag. Observera att en konsultation SKA bokas innan din första kemiska peel behandling.

Boka tid


Sensitive Peel, 60 min 995 kr

Peelingen för extremt känslig hud som lätt får hudrodnad. Ger huden synligt slät hudstruktur och hjälper till att främja en starkare hudbarriär.För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar var 10:e dag. Observera att en konsultation SKA bokas innan din första kemiska peel behandling.

Boka tid


Universal AHA Peel, 60 min 995 kr

Lämplig för alla och för alla hudproblem. Gör huden synligt ljusare, jämnare och mjukare. Idealisk för en förstagångskund eller för att upprätthålla resultaten från Medik8´s andra peels.

Boka tid


Eye Reveal, 60 min 695 kr

Hjälper till att främja kollagenproduktionen under ögonen, samtidigt som fina linjer, rynkor och kråksparkar reduceras. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar var 10:e dag. Observera att en konsultation SKA bokas innan din första kemiska peel behandling.

Boka tid


12 Weeks to WOW, 4975 kr

12 Weeks to Wow innebär en tät kontakt med din hudterapeut som skräddarsyr ett upplägg av kemiska peels. 6 behandlingar med Peels utvalda för dina specifika hudproblem. Kuren innefattar:

  • 12 veckor
  • 8 salongsbesök
  • 6 professionella Peels

Läs mer här

Boka tid


Tillbaka till behandlingar