Ansiktsbehandlingar

Alla ansiktsbehandlingar och val av produkter anpassas efter hudtyp, hudens dagsbehov och dina önskemål. Här nedan finner du lite riktlinjer om hur du upplever din hud.


Clarity Facial, 45 min 795 kr

En ansiktsbehandling med djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren eller aknebenägen hud. Balanserande produkter som lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen. -Rengöring, peeling, portömning, mask och avslutande produkter.

Boka tid


Pore Refining Facial, 60 min 925 kr

En ansiktsbehandling där koncentrationen av aktiva ämnen och försiktig exfoliering används för att försiktigt lösa upp tilltäppta porer och främja uppkomsten av en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer. -Rengöring, dubbelpeeling, portömning, massage, specialmask och avslutande produkter.

Boka tid


Calming Facial, 60 min 925 kr

En skön och lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Medik8 har med hjälp utav innovativa formuleringar tagit fram en lugnande och hudreparerande ansiktsbehandling. -Rengöring, peeling, (portömning, beroende på hudtillstånd) massage, mask och avslutande produkter.

Boka tid


Deep Hydration Facial, 60 min 925 kr

En vårdande och skön ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet. Tack vare Medik8´s formuleringar och milda exfoliering förblir huden långvarigt återfuktad. -Rengöring, peeling, portömning, massage, mask och avslutande produkter.

Boka tid


Platinum Facial, 75 min 1195 kr

En avkopplande och åldersbekämpande ansiktsbehandling med platina-berikade age defying platinum mask som synligt lyfter, föryngrar och ger huden ett mer ungdomligare utseende. -Rengöring, dubbelpeeling, portömning, ansning av bryn, massage, specialmask och avslutande produkter.

Boka tid


Glowing Express Facial, 30 min 495 kr

En lystergivande quickfix behandling för dig som har ont om tid! Få en synbar uppfräschning med fin lyster och mycket fukt. -Rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande produkter.

Boka tid


Tillbaka till behandlingar