12 Weeks to WOW

På samma sätt som många av oss vänder sig till en personlig tränare på gymmet, bjuder SkinCare Mariestad in dig till 12 veckor av personlig, intensiv träning för din hud.

12 Weeks to Wow innebär en tät kontakt med din alldeles egna Medik8-terapeut som skräddarsyr en hemmabehandling med CSA* tillsammans med en kur på 6 behandlingar med Peels utvalda för dina specifika hudproblem.

Kuren innefattar:

• 12 veckor
• 8 salongsbesök
• 6 professionella Peels

Din Medik8-terapeut skräddarsyr ett personligt behandlingsprogram just för dig – baserat på dina hudproblem, din livsstil och dina mål med din hud. Boka in dig på en kostnadsfri konsultation för att påbörja din hudresa! Kur-pris: 4 975 kr

KONSULTATION

Din första behandling är en kostnadsfri konsultation som varar i 30 minuter. Där går vi igenom vad du vill få för resultat på din hud. Du får ett personligt program med Peels och eventuellt Mono Peels som behandlar envisare problem. Vi skräddarsyr ett hemvårdsprogram som maximerar resultatet av behandlingarna och gör även ett allergitest.
Konsultationen bör göras cirka 2 veckor innan första peelingen.

Varje behandling med Peels (förutom Eye Reveal som tar 30 minuter) tar 60 minuter och i behandlingen ingår även en lugnande och återfuktande Sheetmask. Alla Peels-behandlingarna bokar du tillsammans med din terapeut.

HÅLL FAST

Vi förstår att det kan vara svårt att hålla fast vid saker – så vi är här för att ge dig tips och motivation på vägen. Du kommer få ditt alldeles egna Medik8 Skin Passport för att dokumentera din hud och hålla koll på din huds framsteg samtidigt som din resa följs upp med din terapeut som ger råd för att hålla motivationen uppe och säkerställa att du får de resultat du är ute efter.

WOW – AVSLÖJANDE

Din sista bokade tid innefattar en sista titt på din hud för att se hur långt du har kommit och utvärdera dina framsteg; genom att jämföra bilder genom hela din resa. Din terapeut kommer sedan göra rekommendationer för att hjälpa dig upprätthålla dina resultat. Vi kikar även på de före/efter-bilder vi tagit tillsammans.

REDUCERA ÅTERHÄMTNINGEN

För att reducera återhämtningen efter en Peel är det viktigt att förbereda huden med produkter innan du påbörjar din kur med Peels, att använda återhämtande produkter efter och att använda CSA* under hela kuren med Peels. Att följa dessa rekommendationer kommer påskynda din huds återhämtning och minska fjällning efter genomförd Peel samtidigt som den naturliga exfolieringen i huden ökar.

MINSKA IRRITATION

Medik8 har lyckats övervinna utmaningen med irritation i huden efter en Peel tack vare sitt unika Time Release Technology som används i alla Peels. Teknologin hjälper till att minska hastigheten på hur snabbt syrorna penetrerar huden så att behandlingen känns mindre och minimerar irritationer. Den gör även så att peelingen kan ligga på en längre tid.

Boka din konsultation kostnadsfritt.

Boka tid

*CSA är grundkärnan i Medik8s filosofi och har sitt stöd i forskning. CSA står för C-vitamin, solskydd och A-vitamin och innebär att man använder produkter med C-vitamin samt solskydd under dagen och därefter A-vitamin (även kallat Retinol) på kvällen för en optimal hudhälsa.